Ons Verhaal

Op een warme zomerdag in 2018 begon er iets nieuws in het hartje van Kuurne. Enkele enthousiaste Kuurne-sympathisanten besloten om hun passie voor koffie, lekker bier, taart, vinyl en goeie muziek te bundelen en een eigen ‘koffievinylkroeg’ te starten. En zo werd De Ververie geboren!

Al snel werd De Ververie een begrip in Kuurne en ver daarbuiten. Team Ververie is niet verlegen om af en toe uit de hoek te komen en iets speciaals te organiseren. Van thema-avonden tot optredens en zelfs comedy, alles passeerde de revue. En dat alles met de nodige goesting en aandacht voor sfeer.

Op mooie dagen kan je genieten van de stadstuin van De Ververie, waar het heerlijk vertoeven is. Maar ook bij minder weer is het er gezellig, dankzij het variërende interieur dat je meteen het gevoel geeft thuis te zijn.

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met De Ververie, is meteen verkocht. En wie het nog niet geproefd heeft, moest zeker eens langskomen. Het Ververie-team ontvangt je altijd met open armen en een grote glimlach.

En zo is De Ververie niet alleen een plek om te genieten van koffie, bier en muziek, maar ook een plek waar je je thuis voelt en waar je nieuwe vrienden kan maken. Kom snel eens langs en ervaar het zelf!

 

Blijf op de hoogte door ons te volgen!