Klik hier voor de volledige drankkaart.

Bier in de kijker

Orvélo Triple - 7.5% - 33 cl

Bier van hoge gisting met een floraal boeket in de schuimkraag, gevolgd door een milde kruidige body met een droge medium bittere afdronk. Gebrouwen met 3 granen: gemoute gerst, gemoute tarwe en haver. Twee Belgische hops die voor de florale neus en de bittere afdronk zorgen. Rozemarijn– en korianderzaad bieden de extra anti-oxidatieve toets die dorstlessend werkt en doordrinkbaarheid biedt aan sporters en vrienden.

€ 4,50
Orvélo Sprint - 6.5% - 33 cl

Een amberkleurige ale bier. De Sprint genoot naast de klassieke ingrediënten een koude hopinfusie tijdens de lagering. De nagisting op fles komt van de familie Brettanomyces Spp, Brett voor de vrienden. Deze wilde gist gaat net zoals een klassiek renner, die de meet in zicht krijgt, alle overblijvende suikers uit het lijf verbranden in een anaerobe overwinnigsspurt. Dit genre van diepgaan maakt de sprint tot een droog ale bier met een klassiek hoppig karakter.

€ 4,50
Flandrien - 6.4% - 33 cl

Een karaktervol blond bier. Met zijn 6,4% alcoholgehalte is de nieuwe kopman van het SUPER 8 gamma een vlotte dorstlesser voor de echte winnaars. Een kopman zonder een sterke ploeg achter zich pakt geen enkele prijs. Daarom hebben is Flandrien omringd met kruidige knechten zoals eik, vanille, koriander en verschillende soorten hop waaronder Saazhop, Belgische hop, kruidige en bloemige hop. Straffe smaakmakers die elke bierliefhebber moeiteloos over de streep trekken.

€ 4,20

Bier in de kijker

Kwaremont - 6.6% - 33 cl

Kwaremont blond is net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning. Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk… met een stijgingspercentage van 6,6%.

€ 3,50
Tjolder - 8% - 33 cl (Tjoldersbrewery Tielt)

De Tjolder Tripel is door zijn citrus aroma’s en licht bittere toets een ware beleving. Samen met de zachte body is dit de perfecte dorstlesser. Dankzij onze Tasty Tjolders gingen we voor een stevige hoppige smaak, gepaard met een romige schuimkraag, wat zorgt voor een unieke Tripel!

€ 4,50
Leiezoon - 7% - 33 cl

(bier KSA Leiezonen Kuurne, in samenwerking met brouwerij Dikke Jan) Blond bier (donkergoud) met een mooie romige witte schuimkraag. De smaak is licht bitter met een blijvende licht bittere afdronk.. De neus heeft een lichtzoet aroma, taarttoetsen. Het bier is echter mooi droog. Lichte zweem van specerijen laat zich ook opmerken! Licht hoppig. Het bier is goed in evenwicht.

€ 4,50
barrels, barrel, drink-3013128.jpg

Bier op vat

Estaminet - 5.2% - 25cl

Pils met trage en traditionele lange gisting die er een fruitig karakter aan geven.

€ 2,30
Cornet - 8.5% - 33cl

Krachtig, Belgisch blond bier van hoge gisting. Warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Lange afdronk met zachte bitterheid.

€ 4,50
Martha Sexy Blond - 8.0% - 33cl (op vat - niet in november tot februari)

Sterk blond bier van hoge gisting met nagisting op fles, bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals hoogwaardige gemoute gerst en drie soorten aromatische hop uit België. Een bier met een volle smaak, een verfijnd aroma en een subtiele bitterheid.

€ 4,20
Sint-Bernardus Triple - 8% - 33cl

Sterk aromatische tripel met fruit en florale geuren. Zoete aroma's uit de mout geven dit bier een heel zacht karakter. Lichte bitterheid geeft nog meer diepte aan dit complexe bier.

€ 4,00
Sint - Bernardus Abt 12 - 10 % - 33 cl

St. - Bernardus Abt 12 wordt vaak vergeleken met het meest geroemde bier, Westvleteren 12. Misschien is deze nog wel beter. Complex van smaak, zeer mooie balans tussen zoetheid en bitterheid. Lange nasmaak met karamel en rozijnen.

€ 4,50