Klik hier voor de volledige drankkaart.

Bier in de kijker

Tipsy bier - 7% - 33 cl

Een donker speciaalbier van hoge gisting met hergisting op de fles. Een zoete smaak brengt het zure karakter van het bier terug in balans. Het Tipsy bier heeft een brede smaakvariatie, gaande van zuur naar zoet en dat maakt het tot een ideale partner bij verschillende gerechten.

€ 4,50
Tipsy Gold - 7.5% - 33 cl

Tipsy Gold is de tweede in het rijtje van de gebroeders Hermans. Deze kruidige tripel, een echt goudblond degustatiebier van hoge gisting, is gebrouwen als hommage aan Jos Hermans. Jef en Jules Hermans hebben er voor gezorgd dat het bittere minder aanwezig is door toevoeging van een streepje honing.

€ 4,50
Papegaei - 8% - 33cl

Dit blonde bier is van hoge gisting en met nagisting in de fles en is niet gefilterd en niet gepasteuriseerd. De smaak van het bier verschuilt het hoge alcoholpercentage. Je herkent smaken van honing, abrikoos en zacht fruit!

€ 4,50
Ouwen Duiker (Hedonis brouwerij) - 7.5% - 33 cl

Niet gepasteuriseerde American pale ale met een alcoholgehalte van 7%. Dit droge en bittere bier krijgt zijn vol mond-gevoel door het gebruik van Rogge. De Amerikaanse hoppen Mosaïc en Citra zorgen voor een fruitige geur.

€ 4,50

Bier in de kijker

Suzanne (Hedonis brouwerij) - 6.8% - 33cl

Niet gepasteuriseerde, ongefilterde saison. Een droog en suikervrij bier met een romige mondgevoel door het gebruik van speltmout. De Europese hop Hallertau Blanc zorgt voor een aroma van rabarber en witte druiven.

€ 4,00
Wipers time blond (brouwerij Kazematten) - 6.2% - 33cl (op vat)

Wipers Times Blond is een blond speciaal bier (6.2% alc vol) van hoge gisting, gebrouwen met 4 granen en uitsluitend gehopt met streekeigen hop. Het bier wordt afgewerkt met 4 kruiden waaronder ook het zaad van de geneeskrachtige Mariadistel, die ook afgebeeld staat op de voorpagina van het satirisch soldatenkrantje 'The Wipes Times'.

€ 4,50
Vedett Playa, tropical lager - 5.2% - 33cl

Makkelijk drinkbare tropische pils, gebrouwen met een vleugje ironie - en geserveerd met een vleugje limoen. Het is een verfrissend bier met een flinke dosis perzik, passiefruit & grapefruit.

€ 3,50
barrels, barrel, drink-3013128.jpg

Bier op vat

Estaminet - 5.2% - 25cl

Pils met trage en traditionele lange gisting die er een fruitig karakter aan geven.

€ 2,30
Cornet - 8.5% - 33cl

Krachtig, Belgisch blond bier van hoge gisting. Warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Lange afdronk met zachte bitterheid.

€ 4,20
Martha Sexy Blond - 8.0% - 33cl

Sterk blond bier van hoge gisting met nagisting op fles, bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals hoogwaardige gemoute gerst en drie soorten aromatische hop uit België. Een bier met een volle smaak, een verfijnd aroma en een subtiele bitterheid.

€ 4,20
Sint-Bernardus Triple - 8% - 33cl

Sterk aromatische tripel met fruit en florale geuren. Zoete aroma's uit de mout geven dit bier een heel zacht karakter. Lichte bitterheid geeft nog meer diepte aan dit complexe bier.

€ 4,00