Drankkaart

Klik hier voor de volledige drankkaart.

Bier in de kijker

Dauweman - 6.8% - 33 cl

Douweman is het geesteskindje van 2 raserchte Kuurnenaren, die uit liefde voor elkaar en liefde voor het bier een eigen recept maakten. Brouwerij De Meester en brouwerij De Hopvogel stonden in voor de productie van dit ‘liefdesbier’. Laat je vooral verrassen door dit lekkers!

€ 4,00
De Poes Blond - Brouwerij De Poes - 8.0% - 33 cl

De Poes blond is een ongefilterd bier van hoge gisting, met nagisting op de fles. Het bier is fruitig met een lichte alcoholtoets achteraan de tong. Door het ge- bruik van een hoogstaande bitter– en aromahop, ontstaat er een bitterheid die mooi in balans is.

€ 4,00
De Poes Bruin - Brouwerij De Poes - 8.5% - 33 cl

De Poes bruin is een traditioneel bruin bier van hoge gisting. Het bier kan be- schouwd worden als een donker tarwebier en bevat de helft gerst en de helft tarwe en een klein deeltje haver.

€ 4,00
Cornet Smoked - 8.5% - 33 cl

Cornet Oaked Smoked is een gelimiteerd Belgisch biertje gebrouwen door de Hoorn. Je proeft een unieke en subtiele smoked smaak door de toevoeging van gerookte eikenhouten snippers tijdens het brouwen. Ondanks deze toevoe- ging verliest hij zijn ronde en verwarmde smaak met kenmerken van fruit niet. De afdronk is lang en zacht met de aanhoudende hints van turf.

€ 4,00

Bier op vat

Estaminet - 5.2 % - 25 cl

Pils met trage en traditionele lange gisting die er een fruitig karakter aan geven.

€ 2,20
Cornet - 8.5 % - 33 cl (op vat)

Krachtig, Belgisch blond bier van hoge gisting. Warme smaak en unieke vanille- toets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Lange afdronk met zachte bitterheid.

€ 4,00
Sint-Bernardus Triple - 8 % - 33 cl

Sterk aromatische tripel met fruit en florale geuren. Zoete aroma’s uit de mout geven dit bier een heel zacht karakter. Lichte bitterheid geeft nog meer diepte aan dit complexe bier.

€ 4,00
barrels, barrel, drink-3013128.jpg