Klik hier voor de volledige drankkaart.

Bier in de kijker

Heroes Amazing Blond- 8,5% - 33 cl

Het eerste bier en resultaat van 2 jaar testbrouwen en perfectioneren door twee vrienden die elkaar, niet geheel toevallig, aan de toog hebben ontmoet. Het is een blond bier van 8.5% alcohol geworden met een volle smaak die zich makkelijk laat drinken op recepties, als aperitief, bij een lekkere maaltijd of gezellig met je kameraden. Laat je verrassen door zijn smaken en heldhaftig karakter.

€ 4,50
Heroes Super Saison - 6.5% - 33 cl

Een typisch Belgisch seizoensbier. In de 19de eeuw werd het bier in de winter door boeren uit Henegouwen gebrouwen met de resten van het graan om in de zomer (het oogstseizoen) te kunnen schenken aan hun seizoenarbeiders. Tegenwoordig is een saison het hele jaar te verkrijgen. Kenmerkend voor dit type bier is het kruidige, fruitige karakter en de droge afdronk. Een perfecte dorstlesser!

€ 4,50
Rodenbach VIntage - 7.0% - 33cl

RODENBACH Vintage is het unieke resultaat van selectie, door onze RODENBACH-brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: 'de beste foeder van het jaar'. Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. Zijn smaak is complex, rond, intens en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en met een toets van vanille, kers en zoethout.

€ 4,80

Bier in de kijker

Delirium Tremens - 8.5% - 33 cl

Helder goudblond met een fijne pareling en een stevige witte schuimkraag. Heel fruitig met toetsen van abrikoos, sinaasappel en mout, aangevuld met een licht kruidig accent. Een zoetje in de afdronk.

€ 4,00
Wipers time blond (brouwerij Kazematten) - 6.2% - 33cl (op vat)

Wipers Times Blond is een blond speciaal bier (6.2% alc vol) van hoge gisting, gebrouwen met 4 granen en uitsluitend gehopt met streekeigen hop. Het bier wordt afgewerkt met 4 kruiden waaronder ook het zaad van de geneeskrachtige Mariadistel, die ook afgebeeld staat op de voorpagina van het satirisch soldatenkrantje 'The Wipes Times'.

€ 4,00
Vedett Playa, tropical lager - 5.2% - 33cl

Makkelijk drinkbare tropische pils, gebrouwen met een vleugje ironie - en geserveerd met een vleugje limoen. Het is een verfrissend bier met een flinke dosis perzik, passiefruit & grapefruit.

€ 3,00
barrels, barrel, drink-3013128.jpg

Bier op vat

Estaminet - 5.2% - 25cl

Pils met trage en traditionele lange gisting die er een fruitig karakter aan geven.

€ 2,30
Cornet - 8.5% - 33cl

Krachtig, Belgisch blond bier van hoge gisting. Warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Lange afdronk met zachte bitterheid.

€ 4,50
Martha Sexy Blond - 8.0% - 33cl (op vat - niet in november tot februari)

Sterk blond bier van hoge gisting met nagisting op fles, bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals hoogwaardige gemoute gerst en drie soorten aromatische hop uit België. Een bier met een volle smaak, een verfijnd aroma en een subtiele bitterheid.

€ 4,20
Sint-Bernardus Triple - 8% - 33cl

Sterk aromatische tripel met fruit en florale geuren. Zoete aroma's uit de mout geven dit bier een heel zacht karakter. Lichte bitterheid geeft nog meer diepte aan dit complexe bier.

€ 4,00