Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 14/01/2024

Welkom bij de website van De Ververie. Gelieve deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat je gebruikmaakt van onze diensten. Door de website te bezoeken en gebruik te maken van de aangeboden informatie en services, ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Toepasselijkheid

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers van de website en op het gebruik van alle diensten, informatie, en functionaliteiten die via de website beschikbaar worden gesteld.

2. Wijzigingen

2.1 De Ververie behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden zijn van kracht zodra ze op de website zijn gepubliceerd. Het wordt aanbevolen om regelmatig de voorwaarden te controleren op eventuele updates.

3. Intellectuele Eigendom

3.1 Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, en software, is eigendom van De Ververie en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.

4. Gebruik van de Website

4.1 Je stemt ermee in om de website enkel te gebruiken voor wettige doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van anderen, de normale werking van de website verstoort of schade toebrengt aan De Ververie.

5. Aansprakelijkheid

5.1 De Ververie streeft ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar garandeert niet de volledigheid, juistheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de website en de verstrekte informatie is op eigen risico.

6. Privacy

6.1 Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met het Privacybeleid van De Ververie, waarin wordt beschreven hoe persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt en beschermd.

7. Toepasselijk Recht

7.1 Op deze Algemene Voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing. In geval van geschillen zijn enkel de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement waar De Ververie gevestigd is bevoegd.

Dank voor het bezoeken van De Ververie. Indien je vragen hebt over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via de aangegeven contactgegevens op de website.